Rabbimin armağanlarısınız.

24.12.2020
223
Rabbimin armağanlarısınız.

Rabbimin armağanlarısınız.

Canım hocam! geçen rüyamda bahsetmiştim ama gözünüzden kaçmış olabilir. Bizim okulda bir bayan var, rüyamda da kafir olarak öldüğünü gördüğüm bayan, inançsız bir adamla evli, yine o kadını gördüm rüyamda. Bu kadın gerçekte müslüman mı bilmiyorum. Bu defa rüyamda kadının ikizleri olmuş, onları gösteriyor, biri kız diğeri erkek, bir beşikteler.

Bana diyor ki; kocası oğlunun adını Beytullah koymuş, gerçekte inançsız bir adam ama müslüman ismi koymuş. Kadın da diyor ki; kızımın adının müslüman adı olmasını istemedim ve dinsiz isimlerden bir isim koydum. Yengesinin adıymış, kız bebeğinin yüzü kapkara hocam. Daha bebekken yüzü kararmış ve sürekli diliyle erkek çocuğunun yüzünü yalamaya çalışıyor, bu kadını ben çok tanımıyorum can hocam, gerçekte müslüman olabilir, ama rüyamda kafir öldüğünü, doğan kız çocuğuna kafir ismi verdiğini gördüm.
Neden bu şekilde rüyama giriyorlar bilemiyorum hocam

-selam es selame ..azizem. Keşfin kader hakkında güzel sunumlar yapıyor. Kafir anne den ikiz evlat doğar ve biri sait (erkek) biri şaki (kız bebek) olabilir. Mümin bilinenler gerçekte kafir olabilir,kafir görünen hakikatte mümin davranışı gösterebilir, cennetlik olabilir ..

*Yani hocam o kafir erkek müslüman olarak ölebilir, kadın da aslında kafir olarak ölebilir şekilinde mi bir açılımı.

-Allah’ın takdiri her şeyin üzerindedir. Kula haline şükretmek düşer. Biz eğer Saitlerden olmuşsak bu ezelden takdir edilmiş bir nimettir. Bu nedenle kimseyi kınamamak ve iyiliklerimizi kendimizden bilmemekle yükümlüyüz. Evet. Dış görünüşe aldanma. Şu halde olanı da böyle sonlanacak sanma demektir. Şimdi kafir olan ileride mümin olabilir, mümin görünen de kafir olarak ölebilir demektir. Kimsenin geleceği garanti değildir. Meğerki rabbimiz dostuna gelecekten bir haber versin. Eğer rabbimiz bir vaadde bulunursa o takdirde güven duyulur, çünkü allah verdiği sözde durur.

*Anladım can hocam. Bu rüyalar çıkarsa can hocam bir kitap uzunluğunda yaşanmış olaylar var, çok hikmetli sizinle inşAllah görüştüğümüzde nasip olursa aktaracağım. Dilerim o günleri sizinle yaşarız can hocam. Rabbim çok güzel bir şekilde bizimle konuşuyor güzel hocam. İnşAllah can hocam inşAllah Rabbimin dostu olarak yaşar ve ölürüm.

-Yaşadıklarını mutlaka kayda almalısın. İleride çok lazım olacağı gibi kişilere yol gösteren bir esere de dönüşebilir.

*Hepsini aldım can hocam bir defterim var.

-Maşaallah sen müjdelenenlerdensin. Bu seçilmişliğin hakkını vereceğine dair itimadım tamdır. GELECEK bizim için ÇOK GÜZEL GELECEK..

*İnşAllah sizin rehberliğinizde güzel şeyler yaparım. Sizin Rabbim katında gurur duyduğunuz bir öğrenciniz olmak beraber Rabbimin karşısına çıkmak isterim.

-Rabbim umduğumuzla karşılar cümlemizi inşaallah. Omuz omuza güzel günler, yıllar yaşayacağız.. Rabbimizin nimetidir birlikteliğimiz. bakalım daha ne güzellikler yaşatacak gelecekte..

*Sizi çok seviyorum kıymetli hocam. Gözümden yaş aktı. Çok sağolun can hocam. aşıksınız can hocam. Aşkın yansımasısınız. aslında yaşayacaklarımızın alt yapısı oluşuyor..

-Üveysi aşklarımız, el ele, göz göze, diz dize de yaşanacak, bundan şüphem yok ..

*Evet, hocam inşAllah doğruysa Rabbim çok şeyler gösterdi

-Bana çekinmeden yazabilirsin. Senin yaşadıkların ihtimal bize de yol gösterir niteliktedir. Efendimiz vahiylerin çoğunu arkadaşları vasıtası ile alırdı. Ezan ıh tespiti buna en güzel örnektir. Ezanın nasıl olacağı efendimize değil sahabeye bildirilmiştir. Cebrail sahabeden birisinin cismine bürünerek gelirdi.

*İnşAllah can hocam, eğer olurlarsa size uzun uzun anlatacağım şeyler var. Evet, çok güzel bir nimet. Rabbim her kuluyla ilgileniyor birlik ve beraberlik oluşturuyor. Tek başımıza olmamızı istemiyor

-Senaryo rabbimize ait. Bizler o senaryoyu canlandıran aktörleriz say. Herşey bir kitapta (anakitap-ümmülkitap) yazılıdır.

*Bizde inşAllah sizinle kuvvetli bir bütün olacağız, diğer öğrencileriniz ve siz. İnşAllah yazgımız güzel son bulsun sizinle ve diğer kardeşlerimizle.

-Nisa 58 ayeti her namazdan sonra okumayı sürdür. Ayrıca ramazanda hatim yapmak için kendini planla. Hazırla.

*Tamam, can hocam, aklımda o ayet.

-“şüphesiz ki allah iyiliği, doğruluğu, akrabaya yardımı emreder, azgınlığı ve kötülüğü ise yasaklar, akılda tutasınız ve uygulayasınız diye size öğüt verir. “nah suresi 90. ayeti de ekle o ayete. Ehil olmayanlar milletvekili olmasınlar.

*Tamam, hocam okuyacağım inşAllah… Hepsini kaydediyorum. Sizi çoook seviyorum kıymetli hocamız. Evet, hocam inşAllah. Ülkemizi ve İslam âlemini zirveye taşıyacak insanlar gelsin yönetime. Geceleri kalkıp dua ediyorum, rüyamdaki gibi, Rabbim ‘’dua edin, karanlık gecenizi gündüz gibi aydınlık yapayım, Türkiye’yi ‘’diyor.

-Dua edebilme şansını bize tanıyan, adabını en aza indirip lütuf ve keremini, cennet cemalini sürekli artıran Rabbimize hamdolsun. Ömrümüz bu günlerin gelmesi için seccademizde ağlamakla geçti Zeynep’im. her biriniz gözümden düşen inciler gibisiniz. Sizleri dünyaya göndermesi için az mı ağladı bu ihtiyar. Şahidim resulullah ile rabbimin zatıdır. Yıllar yılı TEKETEK SAVAŞTIM. Artık bir ordu gibiyiz.

*Canım hocam inşAllah o gözyaşlarınıza layık oluruz, sizden bir parça olur en güzel şekilde dünyaya yayılır ve âlemleri aydınlatırız. İnşAllah güzeller güzeli hocamız, siz Rabbimizden bize büyük bir nimet bir hediyesiniz. İnşAllah layık oluruz.

-Sizler de bu garibe rabbimin armağanlarısınız. Ümmetin ve milletin geleceğini sizlerin dilinizle elinizle inşa edecek rabbimiz.

*Çok duygulandım. Canım hocam o rüyada ilginç olan bir kısımda kız bebek erkek bebeği yalamaya çalışırken dilinde bir elma var dilini uzatıyor ama erkek bebeğe bir türlü değdiremiyor bu aklıma yorum olarak hz Havva ve hz Ademi getirdi, kadın adamın yoldan çıkması için uğraşıyor da dili değmediği için başarılı olamıyor ve doğruysa da sonunda kocası müslüman kendisi de kafir olarak bu dünyadan ayrılacaktır.

-İşaret (vahiy dilinde) elma aşk sembolüdür.. Kadın elma erkek portakal ile simgelenir. selam es selame

Yayınlanma tarihi: 13 May 2018, 14:25

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.