786 Besmele çekmek

07.04.2020
998
786 Besmele çekmek

786 Besmele çekmek

Eûzü Billahimineşşeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahim. Eşheduenlailaheilallah. Ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve rasûluh. Hocam geçen Erol Tangut ’un tövbesini paylaşınca onun tövbelerinden yaptım. Elbise adağı vardı anamın, söylemiştim size. Ona dair tövbelere başlayınca tepki verdi bedenim. Nesilden ve elbise adağından gelen şeytanlar var üzerimde.

Dün aşure günü dolayısıyla yapılan ibadetlerden de yaptım. Hocam öyle rahatlık, hafiflik geldi ki üzerime. Aylardır bedenim ıstırap içindeymiş sanki. O elbise adağını da aldık anamla. Kargoya vereceğim pazartesi günü, inşallah.

Dün tövbeyi yaparken burnuma fırından hazır çıkan ekmek kokusu geldi. Bu somuncu babanın gelişine delilmiş. Biraz süre geçti. Baktım siz somuncu baba ile ilgili yazı paylaşmışsınız. O zaman gerçekten tamam yanımdaydı dedim. Maneviyatım iyi olmadığı için emin olamamıştım çünkü. Sonra baktım başka güzel kokular da geldi. 786 besmele çekmek vardı düne özel. Onu yaparken yine bedenimi terk eden negatifler oldu. Az önce de namazda bir yılan görüntüsü geldi. İletişim kurduğum insanların tesiri olabilir diye düşündüm. Koruma yaptım hemen.

Baktım sağ devrinde iken, tam benim karşımda biri kapımdan içeri girmeye zorluyor ama giremiyor hocam. Sağ devri muhteşem bir şey. Ve bir şey daha anladım ki. Şeytanlar beni sizden uzak tutmaya çalışıyor. Sanki sizle birlikteyken onlar yok. Ama onlar varken neden yazma arzusu doğmuyor, şimdi daha iyi anlıyorum. Sizi yormayayım diye yazışımı bile kullanıyorlar gibi geliyor bana. Bir de beş gün sonra zikrim bitiyor. Yeni zikrimi istiyorum hocam. Rabbim razı olsun ellerinden öperim.

Selam es selame Şeymacan, yine bitkin düşecek kadar çalıştım. Kısa kesmeliyim. Harika şeyler. Paylaşacağım yazdıklarını. Zikri bitir sonra yeniden iste. Selam es selame

*Tamam hocam. Rabbim nurunuzu artırsın. Sizi de kendimi de Efendimizi de Rabbimi de çok özledim hocamm. Rabbime emanetsiniz.

1-Ya latifun ya lâtif

2-rabbi zıdnî ilmen

3-ya vedud zikrini on gün kadar çektikten sonra Rabbena Atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrina raşeda ya raşid.

4.Allahümme ehated minel envari mim külli canibin çekmiştim en son.

Zikre ara verip başladıktan sonra Ya latifun çektim temizleninceye kadar sonra Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrine Raşeda ya Raşid zikrini verdiniz onu çektim hocam.

6.E ya halıkı ya seyyidi ıkzı haceti Vecellena min ledünke veliyyen vecallena min ledünke nasira.

7.Kevser suresi

8.E ya halıkı ya seyyidi ıkzı haceti

9.Ya Vasi el mülkü lima halaka min ataya fazlihi. Hocam zikrim bugün son buldu. Yeni zikrimi bekliyorum sizden…03:22

-<Allahu veliyyüllezine amenu yühricühüm mimezzulumati ile nur.> Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Müminleri içinde bulunduğu gafletten, zulümden uyandırıp selamete çıkarsın, inşaallah.

*Elbise adağını yerine getirdik hocam. Anneme olan asiliğim gitti. Tamamen sükûnet içindeyim. Ya latifun zikrini ihtiyacı olan kardeşlere söylüyorum, çeksinler diye. Her gece Erol Tangut ‘un kitabındaki yüz sayfalık tövbeden iki üç sayfa okuyup uyuyorum. Normal Türkçe tevbe yani. İnşallah hata etmemişimdir. Okuduğumdan beri çok huzurluyum hocam. Şu görüntü resminize bile şu an sanki aylardır görmemiş de özlemişçesine bakıyorum. Nasıl bir gaflet, nasıl şeytani hocam. Rabbim beni affetsin. Rabbim razı olsun hocam.

-Maşaallah barikallah… Annen de yapsın o tövbeyi. Seni sahiplenmeyi bıraksın. Sen ondansın ama onun değilsin. Esas hürriyetin o zaman gelişecek. Sen ki miracını yaşayan birisi olarak bu kadar etki altındasın. Bir de sıradan insanları düşün. Yüz yıldır insanlar birbirlerine beddualı, kinli, büyü ve sihirli… Kirletemedikleri canları, komşuları, akrabaları kalmadı. Temizlenmek kolay değil. Bilirsin kirlenmek kolaydır, temizlenmek emek ister, Zaman alır. Çevrene rehberlik yap. Ancak zikir verirken kendi çektiğin zikirleri ver. Ve bizim yazılarımızı öner ki öndekilerin hayatlarından gelişmelerinden yararlansınlar, motivasyonları artsın, kendilerine güvenleri gelsin. Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

  1. Müntekıd dedi ki:

    Şu kızın birinin sırtına vurup vurup da morartan youtube şovmeni ,müge anlıda kendisi hakkında sapıklık suçlamalarına karşı umredeyim deyip komik şekilde kestirip atıp insaların nezdinde ne idüğü belirsizliğini belli eden ve biçareleri hipnoz edip sözde tedavi ettiğini söyleyen devletin diyanetin hâlâ müdahale etmediği sertifikalı hipnozcu angut mu? Boşver kitabı o zaman sen bas PARAyı kov ŞEYTANı.Tevbe estağfurullah. Yazı resmen bu angut kokuyor. Afedersiniz hacı abi bunları yazmak istemezdim ama Allah rızası için ilmiyle hizmet verdiğine hüsnüzan ettiğim zatınıza tam muhabbet besleyecekken bunu okumamak isterdim ya neyse.selamun aleyküm.

    1. Hacı Ali BAYRAM dedi ki:

      yazıyı bir kere daha okumanı tavsiye ederim.tarafsız …onu anlatan kişi ne diyor..tövbe tövbedir.sen de kendince tövbe et..kişileri değil fikirleri eleştirmek lazımdır..selam ve dua ile.

      1. Müntekıd dedi ki:

        Peygamber Efendimizin(sav) bir hadis-için şerifini hatırlatmak isterim: “El-müslimu men selime’l-müslimûne min lisanihi ve yedihi”yani ‘Müslüman elinden ve dilinden başkalarının selâmette olduğu kimsedir’ diye buyurur. Bu halde bir müslüman,elinden ve dilinden selâmet bulmadığı bir kişinin fikirlerinden de fikirlerinden tezahür etmiş cisimlerinden de kendini muhafaza etmelidir diye düşünüyor ve insanların araştırıcı bir ruh kazanmalarını Allah’tan temennî ediyorum vesselam çok konuştum(yazdım) Hacı abi kusura bakmayın (yine de seviyorum sizi????)

  2. Müntekıd dedi ki:

    ????????

    1. Hacı Ali BAYRAM dedi ki:

      ❤❤

  3. Anonim dedi ki:

    SIZE HEYRANAM EY SEVGILI❤

    1. Hacı Ali BAYRAM dedi ki:

      selam es selame ey sevgili lütfen bana arkadaşlık teklifinde bulunur musun.kapalı grubumuz var..Allahın izniyle sizi guruba davet etmek istiyorum.bunun için facebook da arkadaş olmak icap ediyor..selam ve dua ile ….